Skip to content Skip to footer
Kies de juiste

GEZICHTSBEHANDELING

Door allerlei factoren kan de conditie van je huid verminderen. Denk hierbij aan voeding, stress, roken, hormonen of verkeerd gebruik van cosmetica. Wanneer je regelmatig een gezichtsbehandeling ondergaat en de juiste huidverzorging gebruikt, zorg je ervoor dat je huid in topconditie wordt gebracht en gehouden. U kunt voor talloze huidproblemen bij mij terecht, te denken valt aan anti-aging, acné, hyperpigmentatie en rosacea.

Op natuurlijke wijze

HUIDVERJONGING

Het natuurlijke verouderingsproces vormt voor veel mannen en vrouwen een bron van ergernis. Oog je vermoeid? Zie je er voor je gevoel jaren ouder uit? Dan bieden huidverjongingsbehandelingen uitkomst.

Botox, fillers, lifters en chirurgische ingrepen geven een vertekend beeld van je gelaat. Ze creëren een illusie van schoonheid waardoor we over de natuurlijke charmes van veroudering nauwelijks meer kunnen spreken. Als gevolg van deze chirurgische methodes bevries je letterlijk en figuurlijk de emoties in je gezicht.

Naast tal van chirurgische methodes is het tegenwoordig ook mogelijk om op natuurlijke wijze het verouderingsproces te vertragen. Denk hierbij aan cosmetische acupunctuur, een bindweefselmassage, guasha, microneedling en dermacupping.

WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN?

Neem dan contact op!