Deprecated: Optional parameter $content declared before required parameter $tag is implicitly treated as a required parameter in /var/www/vhosts/balansvenray.nl/webspace/httpdocs/balansvenray.nl/wp-content/plugins/vc-extensions-bundle/faanimation/vc-extensions-faanimation.php on line 89 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/balansvenray.nl/webspace/httpdocs/balansvenray.nl/wp-content/plugins/vc-extensions-bundle/faanimation/vc-extensions-faanimation.php:89) in /var/www/vhosts/balansvenray.nl/webspace/httpdocs/balansvenray.nl/wp-includes/pluggable.php on line 1427 Gezichtsbehandeling – Balans Huidverzorging Venray
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gezichtsbehandeling

[vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1459773167157{background-color: #f8f8f8 !important;}”][vc_column][vc_empty_space height=”7.4em”][trx_block align=”center” title=”Gezichtsbehandeling” subtitle=”Kies de juiste” line=”show” description=”Door allerlei factoren kan de conditie van je huid verminderen. Denk hierbij aan voeding, stress, roken, hormonen of verkeerd gebruik van cosmetica. Wanneer je regelmatig een gezichtsbehandeling ondergaat en de juiste huidverzorging gebruikt, zorg je ervoor dat je huid in topconditie wordt gebracht en gehouden. U kunt voor talloze huidproblemen bij mij terecht, te denken valt aan anti-aging, acné, hyperpigmentatie en rosacea.” width=”990px”][/trx_block][vc_empty_space height=”5em”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” inverse=”yes” css=”.vc_custom_1521904029606{background-color: #a9aa92 !important;}”][vc_column][vc_empty_space height=”5em”][trx_call_to_action style=”2″ title=”Huidverjonging” subtitle=”Op natuurlijke wijze” description=”Het natuurlijke verouderingsproces vormt voor veel mannen en vrouwen een bron van ergernis. Oog je vermoeid? Zie je er voor je gevoel jaren ouder uit? Dan bieden huidverjongingsbehandelingen uitkomst.

Botox, fillers, lifters en chirurgische ingrepen geven een vertekend beeld van je gelaat. Ze creëren een illusie van schoonheid waardoor we over de natuurlijke charmes van veroudering nauwelijks meer kunnen spreken. Als gevolg van deze chirurgische methodes bevries je letterlijk en figuurlijk de emoties in je gezicht.

Naast tal van chirurgische methodes is het tegenwoordig ook mogelijk om op natuurlijke wijze het verouderingsproces te vertragen. Denk hierbij aan cosmetische acupunctuur, een bindweefselmassage, guasha, microneedling en dermacupping.” link=”#gezicht-scrollpoint” link_caption=”Bekijk specialisaties”][/trx_call_to_action][vc_empty_space height=”5em”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1521713187303{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_empty_space height=”8.4em” el_id=”gezicht-scrollpoint”][trx_block id=”huidverjonging-specialisaties”][trx_tabs style=”2″ initial=”1″][trx_tab title=”Microneedling” icon=”icon-meditation3″ tab_id=”sc_tab_1520084427949_6″ id=”sc_tab_1520084427949_6″][trx_columns][trx_column_item][trx_image 1=”/>“” src=”“][/trx_column_item][trx_column_item][trx_title type=”2”]Microneedling[/trx_title][vc_column_text]

Bij microneedling worden zeer fijne naaldjes gebruikt om de huid te stimuleren. Bij deze vorm van huidverjonging maak ik gebruik van een zogenoemde dermapen, waarmee je minuscule horizontale kanaaltjes in de huid maakt zonder deze huid te beschadigen. Hierdoor wordt celdeling en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd waardoor de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker wordt. Bovendien kunnen serums gemakkelijker door de huid worden opgenomen. Microneedling wordt onder andere succesvol toegepast bij littekens veroorzaakt door acné, rimpels en fijne lijntjes en een grove huidstructuur.

Het effect van microneedling is binnen enkele dagen zichtbaar, al kan het eindresultaat na zes maanden worden bereikt. De huid heeft tijd nodig om collageen en elastine aan te maken. Voor optimaal resultaat raad ik meerdere behandelingen aan. Microneedling pas ik vaak toe in combinatie met andere specialisaties, zoals dermaplaning.

[/vc_column_text][/trx_column_item][/trx_columns][/trx_tab][trx_tab title=”CO2 Carboxytherapie” icon=”icon-creams4″ tab_id=”co2carboxyherapie” id=”co2carboxytherapie”][trx_columns][trx_column_item][trx_image url=”“][/trx_column_item][trx_column_item][trx_title type=”2”]CO2 Carboxytherapie[/trx_title][vc_column_text]

De naaldvrije CO2-carboxytherapie helpt het metabolisme van de huid en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren en zorgt voor een diepe hydratatie. De aangebrachte gel dringt door tot in de spierlaag, waardoor de spieren van het gezicht worden versterkt en de bloedvaten worden gevoed. De huid ziet er na het eerste gebruik aanzienlijk helderder, frisser, egaler en soepel uit.

Deze huidverbeteringstherapie is absoluut veilig voor de problematische en gevoelige huid. Op talloze gebieden zorgt carboxyherapie voor een fantastisch resultaat. Zo vermindert het rosacea, acne, huidveroudering, verkleuringen en wallen. 

[/vc_column_text][/trx_column_item][/trx_columns][/trx_tab][trx_tab title=”Peelings” icon=”icon-creams4″ tab_id=”sc_tab_1534841738675_3″ id=”sc_tab_1534841738675_3″][trx_columns][trx_column_item][trx_image url=”2477″][/trx_column_item][trx_column_item][trx_title]Peelings[/trx_title][vc_column_text]

Een peeling verwijdert dode huidcellen en zorgt ervoor dat het natuurlijk zelfgenezend vermogen van de huid wordt gestimuleerd. De gecontroleerde maar krachtige werking van diverse soorten peelings bevordert de aanmaak van collageen en elastine als gevolg waarvan de huidstructuur aanmerkelijk wordt verbeterd. Peelings werken door tot in de diepere huidlagen.

De peelings die ik aanbied, variërend van kruidenpeelings tot speculapeelings, zijn uitermate geschikt voor een velerlei aan huidproblemen. Onder andere kunnen verschillende vormen van acné – en de hierdoor dikwijls ontstane littekens – actief worden bestreden. Ook bieden peelings soelaas voor overige huidproblemen zoals huidveroudering, pigmentatie en rosacae. Doordat ik een breed scala aan peelings aanbied, kunnen specifieke huidproblemen effectief worden aangepakt.

[/vc_column_text][/trx_column_item][/trx_columns][/trx_tab][trx_tab title=”Huidzorg bij kanker” icon=”icon-gesture3″ tab_id=”sc_tab_1521205972237_1″ id=”sc_tab_1521205972237_1″][trx_columns][trx_column_item][trx_image url=”2339″][/trx_column_item][trx_column_item][trx_title]Huidzorg bij kanker[/trx_title][vc_column_text]Kanker, spijtig genoeg kennen de meesten wel iemand die hiermee wordt geconfronteerd. De ziekte is niet alleen lichamelijk en psychisch zwaar, maar ook de huid krijgt het zwaar te verduren. Denk hierbij aan een extra gevoelige en droge huid, een schilferende en jeukende (hoofd)huid en een grauwe teint. De juiste natuurlijke huidverzorging kan een ondersteunende rol bieden en allerlei ongemakken verzachten. Een behandeling kan bestaan uit huidverzorgings- of make-up advies, een huidverzorgings- of ontspanningsbehandeling of een rustgevende massage.

Door mijn ervaring in het Radboudumc in Nijmegen, alwaar ik individuele behandelingen, adviezen en tips gaf op het gebied van uiterlijke zorg op de afdelingen oncologie en hematologie, kan ik mij op gepaste wijze inleven in uw situatie. Ook was ik betrokken bij het Aya-platform. Aya staat voor Adolescent And Young Adults (adolescenten en jong-volwassenen in de leeftijd 18-35 jaar met kanker).[/vc_column_text][/trx_column_item][/trx_columns][/trx_tab][trx_tab title=”Coagulatietherapie” icon=”icon-relax43″ tab_id=”sc_tab_1520522917795_3″ id=”sc_tab_1520522917795_3″][trx_columns][trx_column_item][trx_image url=”2348″][/trx_column_item][trx_column_item][trx_title]Coagulatietherapie[/trx_title][vc_column_text]

Coagulatie is een behandeltechniek waarbij door middel van een elektronisch warmte-effect goedaardige huidaandoeningen kunnen worden verwijderd. Met een minuscuul naaldje worden huidoneffenheden weg- of dichtgebrand.

De behandelmethode is uiterst succesvol bij het behandelen van vaataandoeningen als rode puntjes, steelwratjes, couperose en andere oneffenheden.

[/vc_column_text][/trx_column_item][/trx_columns][/trx_tab][trx_tab title=”Cosmetische acupunctuur” icon=”icon-stick-man129″ tab_id=”sc_tab_1520085260415_9″ id=”sc_tab_1520085260415_9″][trx_columns][trx_column_item][trx_image url=”2344″][/trx_column_item][trx_column_item][trx_title type=”2″]Cosmetische acupunctuur[/trx_title][vc_column_text]Bij cosmetische acupunctuur wordt, vrijwel geheel pijnvrij, door middel van het plaatsen van verfijnde naaldjes de doorbloeding van de huid en onderliggende weefsels gestimuleerd. Dit heeft een verjongend en revitaliserend effect op de huid.

Al na één behandeling verbetert de kwaliteit van uw huid. Voor optimaal resultaat raad ik echter meerdere behandelingen aan. Ik bied cosmetische acupunctuur aan in kuurverband, waarbij er wekelijks een behandeling wordt ingepland. Gaandeweg dit proces neemt de kwaliteit – en daarmee de uitstraling van de huid – toe.[/vc_column_text][/trx_column_item][/trx_columns][/trx_tab][trx_tab title=”Bindweefselmassage” icon=”icon-massage4-1″ tab_id=”sc_tab_1520085248007_10″ id=”sc_tab_1520085248007_10″][trx_columns][trx_column_item][trx_image url=”2338″][/trx_column_item][trx_column_item][trx_title type=”2″]Gezichtsmassage bindweefsel[/trx_title][vc_column_text]Een bindweefselmassage voor het gezicht is een intensieve behandeling, waarbij een stevige knijp- en roltechniek in verschillende uitvoeringen wordt gebruikt. De eerste huidlaag, de zogenaamde opperhuid, wordt wel meegenomen maar in essentie wordt gewerkt op het onderliggende bindweefsel. De massagegrepen zorgen ervoor dat verklevingen worden losgemaakt, afvalstoffen worden afgevoerd en de doorbloeding wordt gestimuleerd.

Hierdoor worden rimpels minder zichtbaar. Daarnaast vallen ook littekens en pigmentvlekken minder op.

Al na één behandeling verbetert de kwaliteit van uw huid. Voor optimaal resultaat raad ik echter meerdere behandelingen aan. Gaandeweg dit proces neemt de kwaliteit – en daarmee de uitstraling van de huid – toe.

[/vc_column_text][/trx_column_item][/trx_columns][/trx_tab][trx_tab title=”Dermaplaning” icon=”icon-massage4-1″ tab_id=”dermaplaning” id=”dermaplaning”][trx_columns][trx_column_item][trx_image url=”2628″][/trx_column_item][trx_column_item][trx_title type=”2″]Dermaplaning[/trx_title][vc_column_text]

Dermaplaning is een behandelmethode waarmee een frisse, stralende en superzachte huid wordt bereikt. Door middel van een speciaal mesje worden al schrapend dode huidcellen en donshaartjes van de huid verwijderd. De behandeling is geheel pijnloos.

Middels dermaplaning verheldert de huid, verminderen fijne lijntjes, pigmentvlekken en oneffenheden. Daarnaast is het een effectieve voorbereiding op het toepassen van peelings. Het zorgt ervoor dat werkstoffen in serums, crèmes en cosmetica beter door de huid worden opgenomen.

[/vc_column_text][/trx_column_item][/trx_columns][/trx_tab][/trx_tabs][/trx_block][vc_empty_space height=”5em”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” inverse=”yes” css=”.vc_custom_1521904193321{background-image: url(https://balansvenray.nl/wp-content/uploads/2018/03/Layer-25-copy1-1024x141_3.png?id=2396) !important;}”][vc_column][vc_empty_space height=”4.5em”][trx_title type=”2″ align=”center”]Wilt u een afspraak maken?[/trx_title][trx_title type=”6″ align=”center” font_size=”1.23em” bottom=”2em”]Neem dan contact op![/trx_title][trx_block align=”center”][trx_button style=”border” link=”/contact” left=”10px” right=”10px”]Afspraak maken[/trx_button][trx_button color=”#a9aa92″ bg_color=”#ffffff” link=”/prijslijst”]Bekijk prijzen[/trx_button][/trx_block][vc_empty_space height=”4em”][/vc_column][/vc_row]