Skip to content Skip to footer
Cadeaubonnen

Een uniek geschenk

Wil je iemand een origineel, maar bovenal zinvol en aangenaam geschenk cadeau doen? Koop dan een cadeaubon, welke te besteden is in de praktijk. De waarde van de bon bepaalt u zelf. Uiteraard is de bon niet inwisselbaar voor contanten.

Klantervaringen

Wat mensen over mij zeggen

Mijn ervaring met de behandelingen van Rosanne zijn heel positief. Ik was verrast over wat ik voelde. De combinatie van remedies, celzouten en behandeling werken bij mij heel erg goed. Er zit echt vooruitgang in. Zij voelt zonder veel woorden perfect aan wat ik nodig heb. En dat maakt het voor mij makkelijker. Ik kan haar vanuit mijn hart aanbevelen en ga zeker bij haar door.

Christel Schulz

Rosanne is een vakvrouw en voelt en ziet precies wat je nodig hebt. Ze is persoonlijk, warm, oprecht en je voelt je welkom. Als ik bij haar ben, is zij mijn rustpunt voor een ontspanning, remedie of een heerlijke gezichtsbehandeling, en veel meer dan dat. Iedere behandeling is uniek en steeds ben ik onder de indruk van wat het met je doet. Rosanne is heel speciaal voor mij, ik heb veel aan haar te danken!

Monika Lucassen

Rosanne is veel meer dan een schoonheidsspecialiste. Ze is ontzettend kundig, neemt alle tijd voor je, luistert, en voelt wat je nodig hebt. Ze stelt een behandeling precies af op jou als persoon en dat voelt alsof je heel bijzonder bent!

Lonneke Emonts

Ik kom graag bij Rosanne omdat ze een fijne, super persoonlijke manier van benaderen heeft. Iemand het vertrouwen geeft dat de huid en uitstraling van je gezicht er weer veel mooier uit komt te zien. Je voorziet in oprecht advies! Je werkt met producten op kruidenbasis, geen chemische zalfjes. Niet één behandeling is standaard of hetzelfde, altijd afgestemd op wat op dat moment nodig is en hoe het voelt. In deze relaxstoel verander je van buiten en van binnen. Kortom: geweldig!

Ellen Poels

Buiten het feit dat Rosanne een erg lief mens is, ben ik onder de indruk van haar behandelingen. De combinatie van ervaring, kennis, natuurlijke producten en het energetisch behandelen werkt voor mij heel prettig. Zie het als een soort reset van je lijf. Ze zoekt naar balans en dat is fijn.

Mevr. Simons

Vanaf het eerste moment dat ik Rosanne bezocht, voelde het goed. Een warme persoonlijkheid begeleidde mij naar de salon en stelde mij op mijn gemak. Dat is vanaf dat moment zo gebleven. Rosanne is nu eenmaal geen standaard schoonheidsspecialiste en dat ervaar ik steeds weer. Ze kijkt wat jij en je huid nodig heeft. Iedere keer ga ik met een fijn en uitgerust gevoel richting huis!

Riet Philipsen

Ik kom nu zo’n anderhalf jaar bij Rosanne. In eerste instantie voor mijn gezicht, maar daarnaast werd er ook veel gekeken naar mij als mens met alle dingen die ik dagelijks op mijn pad krijg. Uiteindelijk heeft Rosanne me met de bloesemremedies en holistische/energetische therapie ook geholpen door een van de zwaarste tijden in mijn leven. Daar ben ik haar heel dankbaar voor. En mijn gezicht ziet er elke keer weer beter uit! Rosanne kijkt echt naar wat de huid nodig heeft en past daar de behandeling op aan. Plannen kunnen dus zomaar anders verlopen. De behandelingen zijn altijd heel prettig in een warme en rustige omgeving.

Mevr. Van den Munckhof

De passie die Rosanne voor haar vak heeft voel je tijdens de behandeling. Vol overgave is er een vakvrouw aan het werk. Ze doet haar werk met enthousiasme terwijl ondertussen rustgevende muziek op de achtergrond klinkt. Zo kun je bij haar in de salon volledig ontspannen genieten van de behandeling. Ik waardeer Rosanne om haar professionaliteit en de kunst om je op je gemak te stellen.

Berny Zeekaf

Ik mag zelf weten wat ik wil en kan, mijn gezicht krijgt de aandacht, maar vooral mijn emoties en gevoelens mogen besproken worden. Er wordt echt naar mij geluisterd. Diverse oefeningen hebben ervoor gezorgd dat de energie beter door mijn lichaam gaat. Ik heb nu meer balans in mijn relatie, gezin, familie en werkplek. Heel veel dank Rosanne!

Wilma van Maarseveen

Ik ben super tevreden over de behandelingen, mijn klachten van spanningen in mijn hoofd, schouders, rug en benen zijn verdwenen. Als ik weer wat klachten heb, hoef ik Rosanne maar te bellen en ze staat meteen weer voor me klaar.

Henny de Bruyn

Inmiddels kom ik al enkele jaren met veel tevredenheid bij Rosanne in de salon voor gezicht- en ultieme ontspanningsbehandeling. De cosmetische acupunctuur behandelingen hebben bij mij een duidelijke huidverbetering gegeven. Mijn huid ziet er nu jonger, stralender en gezonder uit. De massages hebben mij bovendien mijn innerlijke rust teruggegeven.

Wilma Claessens

Omdat ik al geruime tijd last ondervond van een pijnlijke rug/nek, besloot ik een tijdje terug Rosanne te benaderen voor een integrale massage. Dit is me uitstekend bevallen en het belangrijkste: de klachten verminderen! Rosanne geeft deskundig advies, is goed in haar werk en dankzij haar warme persoonlijkheid voel je je gelijk op je gemak. Een dikke aanrader. Ga zo door Rosanne!

Bas Dammers

Rosanne voelt je goed aan en weet precies wat je nodig hebt. Ze neemt de tijd om te luisteren en geeft goed advies. Als ik bij Balans ben geweest, voelt mijn huid goed en kan ik alles weer aan!

Antoinette Scheepers

Na regelmatig bij Rosanne te zijn geweest voel ik me fitter, straalt mijn huid en is mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen enorm gegroeid. Iedere behandeling is bijzonder en uniek. Dat maakt dat ik mezelf mag en kan zijn. Rosanne werkt vanuit haar hart!

Judith Joosten

Twee jaar terug kwam Rosanne op het juiste moment op mijn pad. Bij Rosanne voel ik me veilig en vertrouwd, ze geeft me inzicht en begeleid mij. Rosanne heeft ervoor gezorgd dat ik nu sterker in het leven sta en alles zonniger inzie. Ze is een lieve vrouw met een hart van goud.

Elke Janssen

Ik ben een vurig type die regelmatig geblust moet worden en dat kan Rosanne als geen ander. Na een behandeling voel ik me weer rustig en herboren. Door celzouten en speciale druppels die op mij zijn afgestemd, kan ik mijzelf daarbij ondersteunen. Maar de gave van Rosanne zit toch wel echt in haar zelf!

Hans Janssen