Skip to content Skip to footer

Nieuwste ontwikkeling: booster voor de huid

BB Boost en BB Glow is de meest innovatieve en veelbelovende ontwikkeling binnen de huidverbeteringsbranche. Dit natuurlijke serum, dat zowel kan worden ingezet bij huidproblemen als ter stimulering van de natuurlijke teint, wordt door middel van een dermapen aangebracht. Deze behandeling wordt op een zeer gecontroleerde wijze uitgevoerd en is zodoende vrijwel geheel pijnvrij. Bovendien bevatten de ampullen uitsluitend natuurlijke ingrediƫnten, waaronder tal van mineralen van natuurlijke oorsprong.

BB Boost, huidproblemen tegengaan
BB Boost is een behandeling waarmee diverse soorten huidproblematiek effectief kunnen worden aangepakt. De diverse serums, ieder geschikt voor zijn eigen huidprobleem, bevatten werkstoffen zoals hyaluronzuur en antioxidanten en werken versterkend, hydraterend en ontstekingsremmend. Zo vervagen pigmentvlekken en worden grove poriƫn minder zichtbaar. Een BB Boost behandeling zorgt voor een totale verfrissing en heropleving van de huid.

Een natuurlijke teint
BB Glow is een behandeling die zorgt voor een natuurlijke teint van het gelaat. Het voordeel hiervan is dat deze prachtige teint langdurig aanwezig blijft en bovendien de huid niet afsluit. Belangrijk om te vermelden is echter dat BB Glow geen vorm van semi-permanente make-up is. Tevens kan BB Glow worden ingezet ter behandeling van huidverkleuringen als gevolg van ouderdomsvlekken, acnelittekens etc.

Leave a comment

0.0/5