Skip to content Skip to footer

Vitaal door het drinken van thee

Het op peil houden van je vochthuishouding en tegelijkertijd de vitaliteit van lichaam en geest in balans brengen. Daarvoor zorgt de Ries Herbal Tea, een combinatie van groene en zwarte thee uit zuidelijk China.

Oolongthee, zoals een combinatie van groene en zwarte thee wordt genoemd, stimuleert vetverbranding en verkleint de eetlust. Daarnaast vermindert de antibacteriële werking van de thee de kans op tandbederf, zorgen de aanwezige antioxidanten voor het tegengaan van huidveroudering en wordt de lever-detox gestimuleerd. Dit laatste helpt huidproblemen als acné en eczeem tegengaan.

Voor iedereen, in ieder seizoen, op ieder moment.

Naast deze vitaliserende basisthee zijn er meerdere theelijnen ontwikkeld met ieder een specifieke werking ter ondersteuning van bepaalde processen. Deze speciale theesoorten bestaan uit een vloeibaar kruidenextract op waterbasis, waarvan je slechts drie druppels toevoegt aan je kop Herbal Tea. Zo kun je je thee afstemmen op je eigen behoefte. Tot op heden zijn er vier speciale theelijnen beschikbaar:

1. Ries Herbal Slim
Deze thee stimuleert de vetverbranding en stilt het hongergevoel door de toevoeging van het kruid gentiana. Samen met de basisthee, die een detox-werking heeft waardoor gifstoffen worden afgevoerd, vormt dit een uitstekende combinatie voor het verbranden van overtollig vet.

2. Ries Herbal Vital
Deze thee stimuleert de doorbloeding van de spieren en verbetert de opname van zuurstof door de toevoeging van Siberische ginseng. Dit kruid verhoogt je fysieke en mentale prestaties. Bovendien verbetert je energieniveau.

3. Ries Herbal Immune Support
Deze thee verhoogt je weerstand door de toevoeging van gember. Gember is rijk aan tal van vitaminen en mineralen. Het bevat de essentiële mineralen om onze weerstand op een hoog niveau te houden.

4. Ries Herbal Skin
Deze thee voorkomt huidveroudering en zorgt voor een egale huid door de toevoeging van bamboe. Bamboe verhoogt de elasticiteit van de huid en de afvoer van afvalstoffen. Daarnaast verbetert het de huidweerstand. Het kruidenextract is uitermate geschikt om huidproblemen als vroegtijdige veroudering, acné of eczeem tegen te gaan.

[trx_video url=”https://balansvenray.nl/wp-content/uploads/2019/04/Ries-Herbal-Tea.mp4″ ratio=”16:9″ autoplay=”on”]

Leave a comment

0.0/5