Molly Summers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl.

Phone: +1(234) 567 89 10
Email: name@mail.com
Skype: namesurname

0
Stamina
0
Concentration
0
Manual dexterity

Mijn ervaring met de behandelingen van Rosanne zijn heel positief. Ik was verrast over wat ik voelde. De combinatie van remedies, celzouten en behandeling werken bij mij heel erg goed. Er zit echt vooruitgang in. Zij voelt zonder veel woorden perfect aan wat ik nodig heb. En dat maakt het voor mij makkelijker. Ik kan haar vanuit mijn hart aanbevelen en ga zeker bij haar door.

Christel Schulz

Rosanne is een vakvrouw en voelt en ziet precies wat je nodig hebt. Ze is persoonlijk, warm, oprecht en je voelt je welkom. Als ik bij haar ben, is zij mijn rustpunt voor een ontspanning, remedie of een heerlijke gezichtsbehandeling, en veel meer dan dat. Iedere behandeling is uniek en steeds ben ik onder de indruk van wat het met je doet. Rosanne is heel speciaal voor mij, ik heb veel aan haar te danken!

Monika Lucassen

Rosanne is veel meer dan een schoonheidsspecialiste. Ze is ontzettend kundig, neemt alle tijd voor je, luistert, en voelt wat je nodig hebt. Ze stelt een behandeling precies af op jou als persoon en dat voelt alsof je heel bijzonder bent!

Lonneke Emonts
Our Special Offer

You owe yourself this moment

Visit one of our multiple sessions of relaxation.